Bästa traktorskrotarna

Bästa traktorskrotarna

Det existerar inte så många traktordemonterare som skrotar traktorer bilar på ett miljövänligt sätt. Du kan vända dig till någon av dessa traktorskrotar ifall du behöver begagnade reservdelar till din traktor men även om du vill lämna in en gammal trasig traktor för skritning.

Vissa traktordelar kan vara väldigt svåra att hitta nya och då kan det vara lättare att köpa en begagnad del hos en traktordemonterare. Dessutom är alltid betydlig billigare att köpa en använd begagnade traktordel på en traktorskrot än att köpa en fabriksny traktordel.

Bästa traktoråtervinnarna

Du kommer få tips på de främsta traktordemonterarna, traktoråtervinnarna och traktorskrotarna som finns i landet.

Om du letar efter ett ställe som har reservdelar till din traktor är att.

  • Prata med någon extra traktorintresserad lantbrukare i närheten som har samma märke av traktor som du för att få reda på hur han skulle göra för att få tag på en reservdel till sin traktor.
  • Ta reda på ifall någon traktorskrot i Sverige eller utomlands har specialiserat sig på det traktormärket som du har.
  • Kontakta de traktorskrotar som du tror har traktorer av din modell.
  • Undersök om du kan få tag på en ny alternativ originaldel till din traktor och i så fall vad den skulle kosta hos traktortillverkaren.
  • Se om du kan hitta en 3D-ritning av traktordelen och be någon med ett 3D-elektrostråleskrivare tillverka en ny del. För mindre delar blir detta allt vanligare.
Prioritet Företag Kommentar

1

Laholms Traktordemontering Laholms Traktordemontering har funnits sedan 1983 och är en av de större traktoråtervinnarna i Sverige. LTDAB har massor med traktordelar och tar även emot traktorer som ska skrotas.

2

TK Traktordelar TK Traktordelar i Linköping har störst omsättning av alla traktorskrotar och funnits sedan 1956. Förutom traktordelar finns det delar till alla typer av entreprenadmaskiner.

3

Ljungs Traktorförmedling Ljungs Traktorförmedling säljer och köper traktorer, reservdelar och begagnade traktordelar vilket de gjort sedan 1994.

4

Sjørup Group Om du inte hittar reservdelarna i Sverige kan du behöva undersöka vad som finns för traktordemonterare utomlands t.ex. Danmark där Sjørup Group finns.

5

Rackstad Bil & Delar Rackstad demonterar och säljer delar till traktorer, lastbilar, jordbruks- och entreprenadmaskiner.

Andra traktorskrotar i Europa

Det finns många traktorskrotar runt om i Europa. Den största traktorskroten i Europa är Desguaces T. Casquero som finns i spanska Benavente som startades år 1977.

Det finns också många andra stora traktorskrotar och om du tycker någon är extra bra får du gärna tipsa om denna.


Alla delar som du vill ha om traktorskrotar

Här kan ni finna många tips på hur du får tag på gamla begagnade traktordelar från olika traktordemonteringar men även hitta en hel del kul om traktorer och traktorskrotar.Meny - Traktorskrotar
Till förstasidan på www.traktorskrotar.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Alla skrotar Nyheter