A--0 A-EG - EX - U2-0

Gidös Maskin AB - En bra traktorskrot

Ifall du letar efter begagnade traktordelar, lastbilsdelar eller delar till din jordbruksmaskin kan du vända dig till Gidös Maskin AB. Gidös är ett av Sveriges ledande företag inom traktordemonteringar. Verksamheten har under senare år kommit att omfatta även demontering av tröskor, entreprenadmaskiner och vall-skördemaskiner.

Även om du behöver skrota en kär gammal väl kan du lämna traktorn till Gidös Maskin AB som återvinner och återanvänder delar på ett så miljövänligt sätt som det bara går.

H-EG - EX - U2-1

Kontaktinfo:
Gidös Maskin AB

Ni kan kontakta Gidös Maskin AB enligt nedan:
Gidös Maskin AB
Rössmålavägen 2
384 93 Ålem

Kontakta Gidös Maskin AB

Gidös Maskin AB - En bra traktorskrot

Gidös Maskin AB är en traktorskrot som hjälper dig att få tag i använda traktordelar till din slitna traktor. Gidös Maskin AB är också en av de få traktoråtervinnarna som finns i Ålem eller t.o.m. i Småland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin traktor och då kan man i alla fall försöka kontakta Gidös Maskin AB för att som om de kan hjälpa till.

Många traktorägare låter tyvärr bli att skrota sin traktor utan låter den stå på någon undanskymd plats på gården. Det är mycket bättre miljömässigt och ekonomiskt att lämna sin traktor till en traktorskrot som återanvänder delar och återvinner material.

Gidös Maskin AB är en traktorskrot som ni med rent samheten kan vända er till så hjälper de till att ta hand om er gamla trotjänare.

H-EG - EX - U2-2Alla delar som du vill ha om traktorskrotar

Här kan ni finna många tips på hur du får tag på gamla begagnade traktordelar från olika traktordemonteringar men även hitta en hel del kul om traktorer och traktorskrotar.

H-EG - EX - U2-3


Meny - Traktorskrotar
Till förstasidan på www.traktorskrotar.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Alla skrotar Nyheter