KB Auto - En bra traktorskrot

Ifall du letar efter begagnade traktordelar, lastbilsdelar eller delar till din jordbruksmaskin kan du vända dig till KB Auto. KB Auto handlar med begagnade tunga fordon, lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner samt bedriver demontering och försäljning av tillvaratagna delar.

Även om du behöver skrota en kär gammal väl kan du lämna traktorn till KB Auto som återvinner och återanvänder delar på ett så miljövänligt sätt som det bara går.

Kontaktinfo:
KB Auto

Ni kan kontakta KB Auto enligt nedan:
KB Auto
Knattevägen 9
673 92 Charlottenberg

Kontakta KB Auto

KB Auto - En bra traktorskrot

KB Auto är en traktorskrot som hjälper dig att få tag i använda traktordelar till din slitna traktor. KB Auto är också en av de få traktoråtervinnarna som finns i Charlottenberg eller t.o.m. i Värmland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin traktor och då kan man i alla fall försöka kontakta KB Auto för att som om de kan hjälpa till.

Många traktorägare låter tyvärr bli att skrota sin traktor utan låter den stå på någon undanskymd plats på gården. Det är mycket bättre miljömässigt och ekonomiskt att lämna sin traktor till en traktorskrot som återanvänder delar och återvinner material.

KB Auto är en traktorskrot som ni med rent samheten kan vända er till så hjälper de till att ta hand om er gamla trotjänare.
Alla delar som du vill ha om traktorskrotar

Här kan ni finna många tips på hur du får tag på gamla begagnade traktordelar från olika traktordemonteringar men även hitta en hel del kul om traktorer och traktorskrotar.Meny - Traktorskrotar
Till förstasidan på www.traktorskrotar.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Alla skrotar Nyheter